×
Hjem Om Nordnes Finn din leilighet Prisliste Virtuell visning Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Ta kontakt

Vi er både på og i Nordnes - vi er på Norges vakreste halvøy i byens beste prosjekt. Det beste fra to verdener, samlet på et sted. Vendt ut mot Vågen med utsikt til Fløibanen og Fløifjellet, videre bortover Bryggen, Sandviken, innseilingen og helt til Askøy. Det er maritimt og naturskjønt med lukten av sjø, synet av kajakker, vannscootere, små- og storbåter som glir forbi, og skaper en dynamisk utsikt i harmoni med byfjellene som endres i takt med årstidene. Et bilde som stadig er i forandring.

Stillheten er påfallende til å være så sentralt. Det er idyllisk med Akvariet, Nordnesparken, sjøbadet og Verftet på den ene siden av halvøyen. På den andre siden har du, og med sentrum og alt bylivet har å by på. Det er godt å vite at uansett om du skal den ene eller den andre veien er rusleturen gjennom de brosteinsbelagte gatene kort.

Rundt hjørnet finnes både Rema 1000 og Bunnpris, hvor sistnevnte også er søndagsåpen. Nærheten til dagligvarebutikkene gjør at hverdagene blir mer smidig og helgene mer avslappende. Klosteret, som gjerne kan kalles et lite sentrum i bydelen, har en koselig kafé, Løvetann, som byr på egen Nordnes Cola og herlige bakverk. Det er alltid det lille ekstra: loppemarked, utekino og mindre konserter. Det er satt opp små plantasjer hvor de som bor i bydelen planter urter og annen beplantning.

Kultur
USF på Verftet, like ved bredden av Puddefjorden, er kjent som byens store kultur- og scenehus, men også som landets største samlokalisering av kunst-, kultur- og kreative virksomheter. Når du bor på Nordnes vil du soleklart finne veien bort til Verftet både to, tre og ti ganger i løpet av sesongen. Her er det hopp i havet, byens beste uteservering på Kippes bar og Kafé. Vil du ha mer bevegelse i beina er turen til Nordnesparken noen hundre meter lengre unna. På veien ut passerer du Nordnes Sjøbad med to bassenger og flere solplasser. Helt ytterst, ved sjøkanten, kan du samle venner til grillaften med kubbspill hvor dere ser solen forsvinne bak Askøy.

img1
Fantastisk beliggenhet sentralt i Bergen sentrum
img2
Solrike fellesarealer med god utsikt
img3
img4
Idylliske Nordnesparken
img5
img5
img6
Utsikt til innseilingen fra balkongene
img6
img7
Nordnes bad
img8
Nærhet til restauranter og shopping
img8
Verftet ligger en kort spasertur unna
img8
img8
Akvariet
img8

Sentralt
Når du spaserer på brosteinen innover gjennom gågaten og videre til Torgalmenningen vet du at uansett hvilke ærender du har i byen, er det innenfor kort radius. Du har et eldorado av muligheter. Om du skal til andre deler av byen er det enkelt å komme seg dit enten med en Bysykkel, bybane eller buss.

Aktiviteter
Snører du joggeskoene for å ta deg en oppfriskende løpetur, har du et mangfold av løyper å velge mellom. Fløysvingene virkelig vil sette fart på blodpumpen og du kan ikke annet enn å beundre utsikten hver gang. Holder ikke utsikten som premie kan en iskrem eller kanskje et glass vin på toppen være på sin plass? Ønsker du å forlenge turen er Rundemannen, den omtalte Stoltzekleiven eller en tur over Vidden til Ulriken å anbefale. Turen trenger ikke alltid å ha den bratteste stigningen. Mange liker å starte eller avslutte dagen med en joggetur rundt halvøyen.

Sosialt
Vil du ta med deg venner på en hyggelig kinokveld, er det ingenting i veien for å ta på deg ytterjakken noen minutter før reklamen starter og sette deg på en Bysykkel. Om du vil både ha baconchips og popcorn er det nok lurt å være ute i litt bedre tid. Vil du le og ha en moro kveld, er det ingenting i veien for å traske bort til Ricks eller Ole Bull for å få seg en latterkule av de sjeldne. Inviter med deg dine nærmeste venner og slå ut håret. Velg utested alt etter hvilket humør du er i. Vil du danse, prate eller begge deler? Nattmaten er ingen problem, enten du liker pizza, burger eller falafel. Taxikøen trenger du ikke å bekymre deg over.Har du spørsmål? Kontakt en av våre meglere.KENNETH AADLAND
Daglig leder / Jurist / MBA NHH / Megler MNEF

Tlf. +47 55 36 40 46
Mobil +47 93 00 23 25
kaa@proaktiv.no

ANDREA BIRKELAND
Eiendomsmegler

Tlf. +47 55 36 40 47
Mobil +47 91 65 60 21
andrea.birkeland@proaktiv.no