×
Hjem Om Nordnes Finn din leilighet Prisliste Virtuell visning Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Ta kontakt

Man sier at det er tre ting som er avgjørende når det gjelder eiendom-
beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet.

Det er ikke bare et tak, gulv eller vegg man kjøper.
Det er et nytt liv i riktige omgivelser.

I dette tilfellet er man i det rolige og grønne området av sentrum med den nydelige Nordnesparken kun minutters rusletur unna, Nordnes sjøbad og Akvariet i Bergen.

Den nydelige alléen opp Haugeveien danner åsryggen på Nordnes med koselige kafeer og restauranter der den glir over til Markeveien og videre ned til Torgalmenningen. Nedenfor denne ligger gågaten i Bergen med butikker og serveringssteder.
Alt er like i nærheten når man er på Nordnes, både roen, det grønne og det pulserende bylivet. Det er sjø, sol og utsikt.

Men vi mener at det ikke bare er viktig med en god beliggenhet, tak gulv og vegger er også viktig- derfor har vi forsøkt å gjøre dette annerledes og bedre enn alt annet vi har sammenlignet med. Når man først kan lage noe som virkelig er bra så er det nettopp det man skal gjøre. Her er det hotellkvaliteter i fellesarealene med inspirasjon fra Tjuvholmen. Nydelige sorte tepper i de brede og gode fellesgangene og sorte inngangsdører til leiligheter som har gjennomtenkte og smarte planløsninger. Innvendig er det flotte parkettgulv, HTH kjøkken med integrerte hvitevarer, helflisede store bad og tidsriktige løsninger med downlights, fjernvarme på radiator og balansert ventilasjon.

Nesten alle leilighetene har terrasser, de fleste flere uteplasser og det er to store felles takterrasser i tillegg til to bakketerrasser. Leilighetene er lyse og trivelige, med utsikt og deler med vinduer fra tak til gulv. Vi har 58 sykkelparkeringer, eget kano- og kajakkrom, store bodrom og seks parkeringsplasser i garasjeanlegg. Her vil du elske å bo - ikke bare fordi det er den beste beliggenheten, men fordi kvalitetene er gode. Det trenger ikke være enten eller- det skal og bør være både og.

img1
Fantastisk beliggenhet ved innseilingen til Bryggen i Bergen sentrum
img1
img6
Illustrasjon leilighet 0303
img6
Illustrasjon bad leilighet 0801
img6
Illustrasjon leilighet 0901
img6
Illustrasjon soverom leilighet 0801
img6
Illustrasjon leilighet 0401
img6
Flott utsikt fra balkongene
img2
Solrike fellesarealer med god utsikt
img2
img4
Idylliske Nordnes
img8
Verftet ligger en kort spasertur unna


Har du spørsmål? Kontakt en av våre meglere.KENNETH AADLAND
Daglig leder / Jurist / MBA NHH / Megler MNEF

Tlf. +47 55 36 40 46
Mobil +47 93 00 23 25
kaa@proaktiv.no

ANDREA BIRKELAND
Eiendomsmegler

Tlf. +47 55 36 40 47
Mobil +47 91 65 60 21
andrea.birkeland@proaktiv.no